Obrazovka s aplikací

KOMPLEXNÍ VÝUKOVÝ A TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ

Zaučte svůj kuchařský tým profesionálně a v rekordně krátkém čase

Sehnat kvalitního kuchaře a udržet si kuchařský tým je těžký úkol pro každého provozovatele školní jídelny. Nejsnažší cestou je vytrénovat si své vlastní zaměstnance. S KU tréninkovým nástrojem se váš tým naučí potřebné kulinářské techniky pro školní stravování na profi úrovni.

Vyzkoušet zdarma

Jak vypadá proces tréninku pomocí KU tréninkového nástroje

  • 1

    Strukturovaná teoretická příprava

    Pomocí názorných videokurzů jsme pro kuchaře připravili ucelený tréninkový nástroj, které jim poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se vaši kuchaři naučí opravdu vše potřebné a ještě si pohlídáte jejich pokrok přes interaktivní kvízy.

    Všechny kurzy
    Kuchař studuje videokurz na notebooku
  • 2

    Praktické vzdělávací semináře

    Teorie bez praktických dovedností nic neznamená. Máte tedy možnost přihlásit vaše kuchaře do praktických seminářů, které jsou zaměřené na kulinářské techniky potřebné pro školní stravování. Navíc se od našich nutričních specialistů dozvíte tolik potřebné výživové informace. Semináře jsou interaktivní, každý se dostane k vaření a vždy se naučíte konkrétní recepty vyvinuté pro školní stravování.

    KU Akademie
    Praktická ukázka lektorem
  • 3

    Samostudium a trénink

    Vybaveni jak teoretickými tak praktickými znalostmi se můžete dále zdokonalovat. A to nejlépe rovnou v práci, kde můžete začít implementovat výsledky svého tréninku na konkrétních receptech pro školní stravování. Pomáhá vám k tomu neustálý přístup do tréninkového nástroje, kde najdete vše, co potřebujete. Odpadá Vám tak nutnost spoléhat se na své zápisky.

    Kuchař je doma v kuchyni a procvičuje si techniky, vyplňuje kvíz
  • 4

    Ověření znalostí

    Jak říká stará pravda: důvěřuj, ale prověřuj. Na to jsme mysleli při tvorbě kU tréninkového nástroje také. Proto jsme navrhli systém tak, aby mohli vedoucí pracovníci vidět celý průběh studia každého zaměstnance. Uvidíte kolik kurzů už váš kuchař prošel a jak si vede v porovnání s kolegy.

    Lektor kontroluje progres každého zaměstnance

Co se kuchaři díky KU Tréninkovému nástroji naučí?

Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata

Ukázkový

Ukázkový

Základy práce s nožem

Základy práce s nožem

Vývary

Vývary

Polévky

Polévky

Základní omáčky

Základní omáčky

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Rýže, obiloviny a luštěniny

Rýže, obiloviny a luštěniny

Těstoviny a gnocchi

Těstoviny a gnocchi

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s rybami

Jak pracovat s rybami

Nakládání a marinování

Nakládání a marinování

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Pečení chleba a pečiva

Pečení chleba a pečiva

Moderní technologie

Moderní technologie

Co na Kulinářské umění říkají majitelé gastro sítí a jejich zaměstnanci?

Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

Kulinářské umění je pro naši školní jídelnu velmi přínosné. Na stránkách KU je vždy plno výborných nápadů a jednoduchých receptu, které nám ulehčuji sestavování jídelníčku pro děti. Přístup KU týmu je vždy profesionální a lidský a spolupráce nás baví.

MONIKA JELÍNKOVÁ

Vedoucí školní jídelny, ZŠ Hostivice
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu

Video kurzy kulinářských technik jsou motivační. Po jejich shlédnutí chcete přirozeně danou kulinářskou techniku a recept vyzkoušet. Kdo do KU jednou nahlédne, bude se do něj určitě vracet! Recepty jsou přehledné a přizpůsobené vaření ve školních jídelnách.

Školní jídelna, ZŠ Kunratice

Kurzy, kterých se účastníme a videokurzy kulinářských technik nás naučily úplně vyřadit umělá dochucovadla a práškové směsi a dětem podávat výživově a chuťově vyvážená jídla. Recepty jsou přehledně a detailně zpracované pro každodenní vaření ve školní jídelně.

Základní škola, Hostivice
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

Proč trénovat pomocí KU Tréninkového nástroje?


Zrychlení a zkvalitnění tréninku zaměstnanců


Lepší dodržování standardů moderního školního stravování


Moderní způsob tréninku dostupný 24/7


Gastro trénink je zajímavým benefitem

Jedna cena, neomezený přístup

Roční licence kulinářského umění

2 990 Kč bez DPH

Co získáte?


800+ minut video kurzů kulinářských technik


1000+ Interaktivních kvízových otázek


Rostoucí databáze receptů


Pracovní postupy s foto a video návody


Nákladové kalkulace (food cost)


Zakoupit licenci

Vyzkoušejte kulinářské umění na 14 dní zdarma. Bez závazků.
Bez platební karty.

Vyzkoušejte zdarma
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde