Obrazovka s aplikací

KU GASTRO STANDARD

Kvalita a náklady ve vašich provozovnách jednoduše pod kontrolou

Gastronomie je zážitek. Gastronomie je však především byznys. Pokud váš byznys vzkvétá, budou se zákazníci vracet. Mějte kvalitu a náklady svého byznysu pod kontrolou a dopřejte svým zákazníkům ty nejhezčí zážitky.

Jak dostat kvalitu a náklady pod kontrou i ve vašem řetězci

Komplexní ekosystém produktů pro kontrolu kvality


Komplexní tréninkový nástroj

S tréninkovým nástrojem Kulinářského umění získáte digitálního trenéra, který vaše kuchaře provede všemi kulinářskými technikami formou videokurzů a navíc pohlídá jejich pokrok.

Tréninkový nástroj

Systém pro správu receptů

Bude gastro týmu vašeho řetězce sloužit jako sjednocený zdroj receptů, surovin a detailně popsaných postupů. Zefektivníte tak provoz a budete mít navíc kompletní přehled o složení a nákladovosti jednotlivých jídel.

Systém pro správu receptů

Akademie KU pro šéfkuchaře

Pošlete své kuchaře na praktické semináře, kde budou pod dohledem zkušených profesionálů prakticky trénovat kulinářské techniky. Program jsme schopni postavit na míru potřebám vašeho byznysu i časovým potřebám.

KU Akademie Profesionál

Investice která se vám vrátí téměř okamžitě

Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

V Aramarku si uvědomujeme obrovský význam kontinuálního celoživotního vzdělávání zaměstnanců v gastronomii. Skvělá spolupráce s Jiřím Roithem a Kulinářským uměním dala našim kuchařům a kuchařkám nový náhled na jejich práci a prokazatelně přispěla k ještě větší kvalitě služeb, které poskytujeme v desítkách firemních restauracích po celé republice.

Vladimír Staněk

Generální ředitel, Aramark
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu

Věříme, že gastronomii patří budoucnost. Touhu lidí po dobrém jídle nedokáže uspokojit žádný automatický robot, vždy bude nutná poctivá lidská práce se surovinami. Soutěž KU Young Chef vnímáme jako unikátní prostor pro mezigenerační výměnu znalostí a dovedností, což jsou nezbytné ingredience pro úspěšný rozvoj celého oboru.

TOMÁŠ VANĚK

Culinary Director, Aramark

Věříme, že gastronomii patří budoucnost. Touhu lidí po dobrém jídle nedokáže uspokojit žádný automatický robot, vždy bude nutná poctivá lidská práce se surovinami. Vzdělávací program Kulinářské umění vnímáme jako unikátní nástroj pro trénink a vzdělávání našich kuchařských týmu, což jsou nezbytné ingredience pro úspěšný rozvoj celého oboru.

Tomáš Vaněk

Culinary director, Aramark
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

Garant programu KU Kreativní šéfkuchař

Fotografie Jiří Roith

Jiří Roith

Šéfkuchař a zakladatel Kulinářského umění. Diplom v oboru „Culinary Arts and Restaurant Management“ získal na gastronomické škole The International Culinary Schools at The Art Institutes“, ve Vancouveru v Kanadě. Je držitelem sommeliérského certifiátu level 2 na WSET (Wine & Spirit Education Trust) London. Je velkým fanouškem kulinářských technik, které definoval Georges Auguste Escoffier. Vaření od základu z čerstvých a lokálních surovin, které miluje, ho inspirovalo k založení gastronomického konceptu "Z farmy na stůl".

Fotografie Zdeněk Křížek

Zdeněk Křížek

Vášeň pro vaření již od dětství, praxe v luxusních hotelích a láska k asijské kuchyni se zúročila, když v roce 2006 otevíral hotel Mandarin Oriental a od roku 2015 šéfoval kuchyni restaurace a baru Spices. Poté strávil téměř 5 let na pozici hlavního šéfkuchaře sítě OREA Hotels & Resorts. Nyní ho můžete potkávat v Sensa fine food bistro v centru Prahy.

Více o nás

Buďte součástí změny v gastronomii

Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde