Obrazovka s aplikací

KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ

Nejefektivnější způsob jak trénovat vaše kuchaře

Sehnat kvalitního kuchaře je obtížný úkol pro každého restauratéra. Proto je nejsnažší cestou si kvalitního zaměstnance vychovat. Jak to ale udělat? Odpovědí je Kulinářské umění. Nástroj, se kterým zvládnete vytrénovat své kuchařské týmy v rekordním čase.

Vyzkoušet zdarma

Jak vypadá proces tréninku pomocí KU Tréninkového nástroje

  • 1

    Strukturovaná teoretická příprava

    Pomocí názorných videokurzů jsme pro kuchaře připravili ucelený tréninkový nástroj, které jim poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se vaši kuchaři naučí opravdu vše potřebné. Součástí každého tématu je také interaktivní kvíz.

    Všechny kurzy
    Ukázka videokurzu
  • 2

    Praktické semináře nebo vlastní trénink

    Vaše kuchaře můžete dále zapojit do praktických seminářů s našimi lektory nebo je můžete zapojit do vlastního trénikového procesu. K tomu Vám pomůže nepřetržitý přístup do KU tréninkového nástroje, kde mohou trénovat jakékoliv kulinářské techniky, které potřebují.

    Kuchař je doma v kuchyni a procvičuje si techniky, vyplňuje kvíz
  • 3

    Ověření znalostí

    Jak říká stará pravda: důvěřuj, ale prověřuj. Na to jsme mysleli při tvorbě KU tréninkového nástroje také. Proto jsme navrhli systém tak, aby mohl lektor či manažer vidět celý průběh studia každého zaměstnance. Uvidíte kolik kurzů už váš kuchař prošel a jak si vede v porovnání s kolegy.

    Majitel kontroluje progres každého zaměstnance

Co se kuchaři díky KU Tréninkovému nástroji naučí?

Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata

Ukázkový

Ukázkový

Základy práce s nožem

Základy práce s nožem

Vývary

Vývary

Polévky

Polévky

Základní omáčky

Základní omáčky

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Rýže, obiloviny a luštěniny

Rýže, obiloviny a luštěniny

Těstoviny a gnocchi

Těstoviny a gnocchi

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s rybami

Jak pracovat s rybami

Nakládání a marinování

Nakládání a marinování

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Pečení chleba a pečiva

Pečení chleba a pečiva

Moderní technologie

Moderní technologie

Proč trénovat pomocí KU Tréninkového nástroje?


Zrychlení a zkvalitnění tréninku zaměstnanců


Lepší dodržování standardů a konzistence


Moderní způsob tréninku dostupný 24/7


Gastro trénink je zajímavým benefitem

Jedna cena, neomezený přístup

Roční licence kulinářského umění

3 990 Kč bez DPH

Co získáte?


800+ minut video kurzů kulinářských technik


1000+ Interaktivních kvízových otázek


Rostoucí databáze receptů


Pracovní postupy s foto a video návody


Nákladové kalkulace (food cost)


Zakoupit licenci

Vyzkoušejte kulinářské umění na 14 dní zdarma. Bez závazků.
Bez platební karty.

Vyzkoušejte zdarma
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde