KU AKADEMIE PEDAGOG
Profesionální vzdělávací program akreditovaný MŠMT
Poskytněte svým pedagogům možnost profesního růstu s KU Akademií. Díky tomuto akreditovanému vzdělávacímu programu mohou získat od profesionálních kuchařů znalosti a know-how, které jím pomůžou vyučovat studenty podle nejvyšších standardů světové gastronomie.
Mám zájemKU AKADEMIE PEDAGOG
Profesionální vzdělávací program akreditovaný MŠMT
Poskytněte svým pedagogům možnost profesního růstu s KU Akademií. Díky tomuto akreditovanému vzdělávacímu programu mohou získat od profesionálních kuchařů znalosti a know-how, které jím pomůžou vyučovat studenty podle nejvyšších standardů světové gastronomie.
Mám zájemŠpičkový trénink produkuje špičkové pedagogy
Většina dnešních pedagogů byla "vyučena" dle zastaralých norem a receptur, které nejsou optimální pro moderní gastronomii. Proto jsme vyvinuli špičkový tréninkový proces založený na výuce dle kulinářských technik, který je moderním standardem na školách a v restauracích v gastronomicky vyspělých zemích. Udělejte ze svých pedagogů profesionály, kteří budou své řemeslo dělat s láskou a hrdostí.
Mám zájemNejprofesionálnější praktické semináře kulinářských technik v Česku
Zkušení šéfkuchaři a pekaři předají vašim pedagogům praktické dovednosti a znalosti potřebné pro zavedení moderní, profesionální a zábavné výuky gastronomie na vaší škole. Navíc se učitelé propojí s kolegy z jiných škol.
- 3 roky, každý rok 5 seminářů
- 15 tematických seminářů
- 7 doplňkových seminářů mezinárodních kuchyní
- Akreditace MŠMT (v rámci DVPP)
- Profi gastro studia v Praze a Brně
Lektoři KU Akademie
Akreditovaný vzdělávací plán
Seminář 1
Práce s noži, krájení, broušení. Vývary
Seminář 2
Základní omáčky. Polévky
Seminář 3
Vejce a snídaně
Seminář 4
Rýže, obiloviny, luštěniny. Práce s wok pánví
Seminář 5
Domácí pasta a gnocchi
Seminář 6
Maso (hovězí, vepřové). Drůbež. Pečení.
Seminář 7
Ryby a mořské plody
Seminář 8
Zelenina, saláty. Studená kuchyně
Seminář 9
Metody vaření - suché a vlhké teplo
Seminář 10
Pekařské a cukrářské základy
Co říkají učitelé
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.