Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz
zdarma!

nebo

Facebook

ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Metody vaření - suché teplo" zpět

přehrát
Grilování - druhy grilů a metody grilování

Grilování je velmi oblíbená kulinářská technika, která už se dnes nevyužívá jen v létě, ale je populární celý rok. Dnešní grily se svým příslušenstvím umožňují připravovat širokou škálu surovin různými kulinářskými technikami. V této lekci si představíme různé druhy grilů na plyn a dřevěné uhlí.

přehrát
Grilování - maso a drůbež

Grilování - maso a drůbež

10 video bloků / 26:12 minut

Přehrát ukázku

Naučíme se různé způsoby a kroky při grilování masa a drůbeže. Vysvětlíme si proč je důležité maso temperovat a co to znamená, ukážeme si různé způsoby grilování, naučíme se jak dosáhnout různých stupňů propečení, jak upéct maso uvnitř grilu pod poklopem a proč je důležité nechat ho odpočinout.

přehrát
Grilování - ryby, mořské plody a zelenina

Naučíme se různé způsoby a jednotlivé kroky při grilování ryb, mořských plodů a zeleniny. Ukážeme si, jak správně grilovat různé druhy rybích filetů, rybích steaků a celých ryb tak, abychom dosáhli dozlatova opečené kůrky nebo kůže a ryba přitom zůstala šťavnatá.

přehrát
Jak opékat na pánvičce

Jak opékat na pánvičce

7 video bloků / 11:10 minut

Přehrát ukázku

Chcete se naučit jakou pánvičku použít při opékání různých surovin, jak ji správně rozehřát a jak dosáhnout zlatavé a křupavé kůrčičky a zároveň šťavnatého vnitřku? Víte, co je to vodní test? Chcete znát odpovědi? Pak je tato lekce určená právě pro Vás.

připravujeme
Než začneme opékat ve wok pánvi

Než začneme opékat ve wok pánvi

0 video bloků / 0:00 minut

Natočili jsme 24. 10. 2019 a v tuto chvíli připravujeme ve střižně. Bude dostupné do konce listopadu 2019.

připravujeme
Opékání ve wok pánvi

Opékání ve wok pánvi

0 video bloků / 0:00 minut

Natočili jsme 25. 10. 2019 a v tuto chvíli připravujeme ve střižně. Bude dostupné do konce listopadu 2019.

přehrát
Pečení masa a klasické pečeně

Pečení masa je kulinářská technika, kterou by se měl naučit každý kuchař. Její správné zvládnutí je nezbytné při přípravě klasických pečení jako je například vepřová pečeně nebo roastbeef. Naučíme se jak pokaždé připravit šťavnaté a rovnoměrně propečené maso.

přehrát
Vaření metodou Sous-vide

Vaření metodou Sous-vide

6 video bloků / 14:36 minut

Přehrát ukázku

Sous-vide je francouzský výraz a znamená „ve vakuu". Při této kulinářské technice jde ale hlavně o nízkou a přesnou teplotu vaření. Naučíme se jak „sous-vide“ metodu použít při vaření surovin jako je například maso, ryby, zelenina a ovoce.

 

Partneři Kulinářského umění

BidvestPerfect Canteen DickKulinářská akademie Intergast Nespresso Asociace kuchařů a cukrářů ČR  
 
Všichni partneři