Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit

nebo

Facebook

Kulinářské umění pozadí
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Strategie a ekonomika restaurace" zpět

připravujeme
Ekonomika a food cost

Ekonomika a food cost

0 video bloků / 0:00 minut

Vstoupit na kurz

Připravujeme. Správně nastavená ekonomika a správně spočítaný „food cost“ jsou nezbytné faktory k dosažení zisku. A dosažení zisku je nezbytné pro udržení a provozování každé restaurace. Naučíme se jak tyto faktory správně spočítat, abychom generovali zisk.

 

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto ​Grosseto