Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz
zdarma!

nebo

Facebook

ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Jak pracovat s masem" zpět

nový
Bourání a části hovězího masa

Bourání a části hovězího masa

0 video bloků / 0:00 minut

Chcete se naučit kde najít jednotlivé části hovězího masa? Podívejte se na našeho interaktivního býka, ve kterém najdete všech 28 částí včetně fotek a popisku jednotlivých druhů masa.

připravujeme
Bourání a části vepřového masa

Bourání a části vepřového masa

0 video bloků / 0:00 minut

Připravujeme zařadit do srpna 2019.

přehrát
Jak opékat hovězí steaky

Jak opékat hovězí steaky

8 video bloků / 15:38 minut

Přehrát ukázku

Umění připravit hovězí steak dle požadovaného stupně propečení patří k jedné z nejžádanějších kulinářských dovedností. V této lekci se naučíte jednotlivé kroky přípravy tak, abyste vždy servírovali rovnoměrně propečený a šťavnatý steak.

přehrát
Jak opékat ostatní steaková masa

Mezi ostatní steaková masa patří například kuřecí a kachní prso, vepřová kotleta nebo vepřová panenka. Naučíme se různé metody opékání, jako je například „basting“, které nám zajistí, že hotové maso bude šťavnaté a rovnoměrně propečené.

 

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto Grosseto