Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit

nebo

Facebook

Kulinářské umění pozadí
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Jak pracovat s masem" zpět

připravujeme
Bourání a části hovězího masa

Již natočeno. Připravujeme ve střižně

připravujeme
Bourání a části vepřového masa

Připravujeme.

přehrát
Jak opékat hovězí steaky

Umění připravit hovězí steak dle požadovaného stupně propečení patří k jedné z nejžádanějších kulinářských dovedností. V této lekci se naučíte jednotlivé kroky přípravy tak, abyste vždy servírovali rovnoměrně propečený a šťavnatý steak.

přehrát
Jak opékat ostatní steaková masa

Mezi ostatní steaková masa patří například kuřecí a kachní prso, vepřová kotleta nebo vepřová panenka. Naučíme se různé metody opékání, jako je například „basting“, které nám zajistí, že hotové maso bude šťavnaté a rovnoměrně propečené.

 

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto ​Grosseto