Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz
zdarma!

nebo

Facebook

ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Jak pracovat se zeleninou a saláty" zpět

přehrát
Kyselé zálivky (vinaigrette) a dresinky

Kyselé zálivky nebo dresinky se používají k ochucování salátů, zeleniny, ryb nebo mořských plodů. V této lekci si vysvětlíme rozdíl mezi kyselou zálivkou a dresinkem a mezi stabilní a nestabilní emulzí a naučíme se jak připravit jejich různé variace.

připravujeme
Opékání a pečení zeleniny

Opékání a pečení zeleniny

0 video bloků / 0:00 minut

Připravujeme zařadit na začátku roku 2020.

připravujeme
Saláty - základy a druhy

Saláty - základy a druhy

0 video bloků / 0:00 minut

Připravujeme zařadit na začátku roku 2020.

přehrát
Vaření zeleniny v páře

Vaření zeleniny v páře

6 video bloků / 9:16 minut

Přehrát ukázku

Vaření v páře je ideální kulinářská technika pro přípravu zeleniny, při které v ní zůstane většina nutričních hodnot a zachová si svůj tvar a svěží barvu. Ukážeme si jak připravit zeleninu před vařením a jak ji správně uvařit v páře, abychom ji nerozvařili a zachovala si svou přirozenou barvu.

přehrát
Zelenina - základy a pigmenty

Různé druhy zeleniny mají svou různou přirozenou barvu, která může být čistě bíla, svěže zelená, jasně oranžová nebo tmavě červená. Přirozená barva v zelenině je dána různými druhy pigmentů, které jsou v ní obsažené a které si v této lekci představíme.

 

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto Grosseto