Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit

nebo

Facebook

Kulinářské umění pozadí
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Kategorie: "Metody vaření - vlhké teplo" zpět

přehrát
Dušení masa a klasické české omáčky

Klasické české omáčky, jako například hovězí svíčková, guláš nebo kuře na paprice patří neodmyslitelně k české gastronomii. Naučíme se jaké kulinářské techniky použít a jak je správně připravit tak, aby se za nás naše babičky nemusely stydět.

přehrát
Konfitování masa

Konfitování je velmi oblíbená kulinářská technika v české gastronomii. Zjednodušeně řečeno se jedná o pomalé dušení v tuku při nízké teplotě. Naučíme se jak konfitovat krok po kroku tak, abychom ve výsledku vždy dosáhli křehkého a šťavnatého masa.

 

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto ​Grosseto