Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz
zdarma!

nebo

Facebook

ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...
Úvod Kurzy
Hledat
Zobrazit: karty seznam

Ukázkový

přehrát
Vaření rýže - risotto metoda

Vaření rýže - risotto metoda

8 video bloků / 18:35 minut

Zobrazit popis kurzu

Risotto metoda je jedním ze 4 způsobů vaření rýže. V této lekci se naučíme, jak krok po kroku, touto metodou připravit základní autentické italské risotto. Víte, jak vzniká krémová konzistence risotta? Toto a mnoho dalšího se v této lekci naučíte.

Vstoupit na kurz

nový
Jednotlivé části hovězího masa - Interaktivní býk

Jednotlivé části hovězího masa - Interaktivní býk

0 video bloků / 0:00 minut

Zobrazit popis kurzu

Chcete se naučit kde najít jednotlivé části hovězího masa? Podívejte se na našeho interaktivního býka, ve kterém najdete všech 30 částí včetně fotek a popisku jednotlivých druhů masa.

Načítám další

 

Partneři Kulinářského umění

BidvestPerfect Canteen DickKulinářská akademie Intergast Nespresso Asociace kuchařů a cukrářů ČR  
 
Všichni partneři