Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz zdarma!

Vyplňte e-mail, na který chcete provést registraci.
Vyplňte heslo, kterým se budete přihlašovat.

Vyberte, prosím, zda jste:

Vyberte své zaměření.

Bez souhlasu se zpracováním údajů to nepůjde :-/

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Krém z opečeného celeru

Počet porcí: (velikost porce 200 ml)

4 kg Celer kořenový
500 g Cibule žlutá
1000 g Brambora moučná
500 ml Rostlinný olej
190 g Česnek - konfitovaný
50 g Sůl

Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 2390 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Pracovní postup

Příprava
  1. Celer oloupeme a nakrájíme na kostky 2 x 2 cm.
  2. Oloupané a nakrájené brambory dáme vařit do konvektomatu v děrované gastronádobě.
  3. Konvektomat nastavíme na vaření v páře, teplotu páry na 95°C, intenzitu páry na vysoké nastavení a čas na 50 minut.
  4. Multifunkční pánev nastavíme na opékání, teplotu nastavíme na 180°C, přilijeme dostatečné množství rostlinného oleje, aby půlka kostky celeru byla ponořená a necháme zahřát.
  5. Do zahřátého oleje dáme opékat celer nakrájený na kostky.
  6. Celer promícháváme, aby se opékal rovnoměrně dokud nezíská zlatavou barvu, to bude trvat 10 minut.
  7. Ve chvíli, kdy je celer opečený dozlatova, vypneme pánev a slijeme přebytečný olej a celer necháme v pánvi.
  8. Do multifunkční pánve nalijeme 10 litrů vody a přidáme cibuli opečenou dozlatova.
  9. Multifunkční pánev nastavíme na vaření, teplotu na 95°C, čas na 45 minut a polévku necháme vařit
  10. Mezitím vyndáme brambory z konvektomatu a připravíme si je na zahuštění polévky.
  11. Ve chvíli, kdy je celerová polévka uvařená, teplotu nastavíme na 70°C a přidáme vařené brambory.
  12. Na závěr polévku dobře rozmixujeme tyčovým mixérem přímo v multifunkční pánvi a dochutíme solí.
  13. V případě, že chceme mít polévku hladkou, můžeme ji postupně mixovat v kuchyňském mixéru s vyššími otáčkami.
  14. Konzistence polévky by měla být krémová a hladká.
  15. Servírovat můžeme s opečeným chlebem nebo s opečenou celerovou slámou.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde