Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz
zdarma!

nebo

Facebook

ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

 

Jan Pýcha

Jan Pýcha

Majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem Průhonice

Honza je lektor mnoha současných úspěšných šéfkuchařů, kteří sbírali v letech 1996 až 2003 zkušenosti pod jeho vedením v restauracích Flambéé a Rybí trh, kde působil jako šéfkuchař a spolumajitel. V letech 2007 až 2010 aktivně propagoval českou gastronomii v zahraničí, jmenovitě ve Francii, Belgii, Hong-Kongu a Moldávii. Od roku 2003 je majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem v Průhonicích.

  • Vyučen v oboru Kuchař v hotelu Ambassador a Palace  v Praze
  • Vystudoval hotelovou školu v Praze
  • Od r. 2013 držitel nejvyššího profesního ocenění AKC ČR Zlatého Kříže Sv. Vavřince
  • Držitel Zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové

Zpět na přehled

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto Grosseto