Přihlášení

nebo

Facebook


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz
zdarma!

nebo

Facebook

ČLENSTVÍ
Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

 

Jiří Roith

Jiří Roith

Zakladatel vzdělávacího projektu Kulinářské umění a soutěže KU Young Chef

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny restaurace a hotely, které chtějí provozovat profesionální gastronomii a chtějí se neustále vzdělávat ve svém oboru. V roce 2018 založil soutěž KU Young Chef, která je určená pro mladé talentované studenty, kteří chtějí nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.

Projekt Kulinářské umění je inspirovaný moderní metodikou výuky oboru Kulinářské umění na světových gastronomických školách, jako je například The International culinary school at the Art Institute, nebo Culinary Institute of America (CIA). Na těchto školách se vyučují moderní kulinářské postupy a techniky, které umožňují studentům pochopit jejich podstatu a následně si na jejich základě vytvářet svoje vlastní recepty nebo pochopit přípravu tradičních receptů. Projekt Kulinářské umění, v čele s Jirkou Roithem a týmem zkušených Ambasadorů, si klade za cíl postupně zavést tuto moderní metodiku výuky do českých hotelových a gastronomických škol a tím tak pozvednout úroveň české gastronomie.

  • Vystudoval The International culiary school, Vancouver, Kanada
  • Zakladatel vzdělávací projektu „Kulinářské umění“
  • Tvůrce gastronomického konceptu „Z farmy na stůl“
     

Zpět na přehled

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto Grosseto