Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz zdarma!

Vyplňte e-mail, na který chcete provést registraci.
Vyplňte heslo, kterým se budete přihlašovat.

Vyberte, prosím, zda jste:

Vyberte své zaměření.

Bez souhlasu se zpracováním údajů to nepůjde :-/

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Členství

Kurz zdarma
Vyzkoušejte si ho!
Koupit licenci
Aktivovat promo kód
Koupit jako dárek

Naučte se s námi techniky Kulinářského umění...

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 2390 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Akademie Kulinářského umění

Workshopy vedené úspěšnými šéfkuchaři jsou určeny pro všechny žáky, pedagogy, profesionály a hobby kuchaře, kteří se chtějí v gastronomii dále vzdělávat a naučit se nejen teoreticky, ale hlavně prakticky všech 70 kulinářských technik profesionální gastronomie.

Jaký bude program Akademie KU?

  • Délka trvání programu: 2 roky
  • Začátek programu: vždy v září daného roku
  • Každý rok bude vypsáno 5 seminářů Kulinářského umění na téma různých kulinářských technik
  • Celkem každý účastník projde 10 workshopy Kulinářského umění

1. rok

Seminář č.1, září - říjen
Práce s noži, krájení, broušení. Vývary

Seminář č.2, listopad - prosinec
Základní omáčky. Polévky

Seminář č.3, leden - únor
Vejce a snídaně

Seminář č.4, březen - duben
Rýže, obiloviny, luštěniny. Práce s wok pánví

Seminář č.5, květen - červen
Domácí pasta a gnocchi

2. rok

Seminář č.6, září - říjen
Maso (hovězí, vepřové). Drůbež. Pečení.

Seminář č.7, listopad - prosinec
Ryby a mořské plody

Seminář č.8, leden - únor
Zelenina, saláty. Studená kuchyně

Seminář č.9, březen - duben
Metody vaření - suché a vlhké teplo

Seminář č.10, květen - červen
Pekařské a cukrářské základy

Co získám absolvování Akademie Kulinářského umění?

  • Teoretickou a praktickou znalost všech 70 kulinářských technik profesionální gastronomie
  • Praktické gastronomické zkušenosti a dovednosti od zkušených šéfkuchařů
  • Certifikát za každý seminář na danou oblast kulinářských technik Kulinářského umění
  • Certifikát Kulinářského umění za úspěšné absolvování Akademie KU
  • Možnost seznámit se se zkušenými šéfkuchaři a perspektivními zaměstnavateli (platí pro studenty)

Kde se praktické workshopy Kulinářského umění odehrávají?

Kolik stojí 2letý program Akademie Kulinářského umění?

  • Jeden workshop stojí od 2.500 do 3.000 Kč + DPH (v závislosti na tématu a surovinách)
  • Celkový náklad na všech 10 workshopů je cca 28.000 Kč + DPH
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde