CHCETE KOUPIT LICENCI KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ JAKO DÁREK? STAČÍ SE ZAREGISTROVAT A VYBRAT HOBBY NEBO PROFI LICENCI.

Přihlášení

nebo

Facebook Google


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit

nebo

Facebook Google

Reference

  Profesionál
  Škola a student
  Hobby kuchař

Reference – profesionál

„Kurzy Kulinářského umění nám umožňují zdokonalovat gastronomické znalosti našich zaměstnanců a tím současně zlepšovat kvalitu nabízených služeb. Přístup do on-line kurzů umožňuje našim kuchařům naučit se nové kulinářské techniky nebo si zopakovat kulinářské postupy, které jsou v Kulinářském umění srozumitelně zpracované a vysvětlené.
Zavedení pravidelného tréninku Kulinářského umění vyvolalo zdravou soutěživost mezi kuchaři. Pro naše restaurace jsou přínosem a motivují naše zaměstnance.“

Martin Komárek, generální ředitel a Petr Svoreň, šéfkuchař
Hotel Vista, Dolní Morava – relax & sport resort

Reference – škola, studenti

„Vzdělávací projekt Kulinářské umění nabízí naší škole moderní formu výuky, která je atraktivní jak pro naše pedagogy, tak pro naše studenty. Jednotlivá témata jsou zpracovaná velmi srozumitelně video formou, která je názorná a snadno zapamatovatelná.
Kurzy Kulinářského umění jsou dostupné online, což je atraktivní hlavně pro studenty, kteří mají do projektu přístup ze svých telefonů, tabletů nebo počítačů.
Kulinářské umění umožňuje studentům pochopit jednotlivé kulinářské techniky a postupy, které jim umožňují vytvářet si vlastní recepty nebo zvládnout přípravu receptů tradičních.“

Věra Kuchařová, Bc.
SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo

Reference – hobby

„Díky online video kurzům Kulinářského umění se učím podstatu jednotlivých kulinářských technik a postupů, které mi pomohly zlepšit kvalitu jídel, které si doma vařím. Naučil jsem se jak správně připravit šťavnatý steak, jak si k němu uvařit kvalitní omáčku, jak opéct rybu tak, abych ji nevysušil, nebo jak se správně připravuje krémové italské risotto. A témat, která jsou dostupná v Kulinářském umění, a ke kterým jsem se ještě nedostal, je mnohem více.
Vždy mám radost, když se naučím novou techniku, která mi umožní připravit si doma mé oblíbené jídlo.“

Stanislav Hlava

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto Bukaschool