CHCETE KOUPIT LICENCI KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ JAKO DÁREK? STAČÍ SE ZAREGISTROVAT A VYBRAT HOBBY NEBO PROFI LICENCI.

Přihlášení

nebo

Facebook Google


Zapomenuté heslo

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit

nebo

Facebook Google

Ambasadoři KU

Tým AMBASADORŮ KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ reprezentují zkušení profesionální šéfkuchaři, kteří se spolupodílejí na tvorbě vzdělávacího projektu Kulinářské umění. Cílem AMBASADORŮ KU je předávat své odborné zkušenosti pedagogům na hotelových a gastronomických školách a následně nastupující generaci mladých gastronomů. Aktivně tak přispívají ke zlepšení úrovně a profesionality českého gastronomického vzdělávání.

Jiří Roith

Zakladatel vzdělávacího projektu Kulinářské umění

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny restaurace a hotely, které chtějí provozovat profesionální gastronomii a chtějí se neustále vzdělávat ve svém oboru.

Celý profil

Miroslav Kubec

Prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Mirek je dlouholetým propagátorem české gastronomie a českého kuchařského umění. Zastává hned několik důležitých pozic, je šéfkuchařem hotelu InterContinental, Prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a zároveň kontinentálním ředitelem WACS pro Střední Evropu.
Od roku 1996 byl kapitánem juniorského národního družstva kuchařů, se kterým se zúčastnil tří kuchařských olympiád s celkovým ziskem šesti stříbrných a jedné bronzové medaile. Se svým týmem získal také 2. místo na mistrovství světa v Lucemburku.

Celý profil

Jiří Štift

Šéfkuchař restaurace Spices, Mandarin Oriental Praha

Jiří je od roku 2009 šéfkuchař restaurace Spices, která je součástí hotelu Mandarin Oriental Praha. Své bohaté gastronomické zkušenosti sbíral v hotelu InterContinental Praha, na zaoceánské lodi Queen Elisabeth II a po dobu 8 let v hotelu Radisson SAS Alcron, kde působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní gastronomických seminářů a tréninků v různých institutech, jak je například Culinary institute of America (CIA) nebo Culinary academy of Yves Mattagne. Rád předává své zkušenosti mladým kuchařům s talentem a zájmem o řemeslo a pomáhá jim při budování jejich gastronomické kariéry.

Celý profil

Jan Pýcha

Majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem Průhonice

Honza je lektor mnoha současných úspěšných šéfkuchařů, kteří sbírali v letech 1996 až 2003 zkušenosti pod jeho vedením v restauracích Flambéé a Rybí trh, kde působil jako šéfkuchař a spolumajitel. V letech 2007 až 2010 aktivně propagoval českou gastronomii v zahraničí, jmenovitě ve Francii, Belgii, Hong-Kongu a Moldávii. Od roku 2003 je majitel a šéfkuchař restaurantu Pod Zámkem v Průhonicích.

Celý profil

Ladislav Douša

Šéfkuchař Sokolovna Průhonice

Láďa je šéfkuchař restaurace Sokolovna v Průhonicích a je jedním z žáků Honzy Pýchy, od kterého se naučil základy profesionální gastronomie a které postupně rozšiřoval během své kariéry v různých restauracích v Čechách a ve Švýcarsku, mezi které patří například restaurace Flambéé, Rybí trh nebo Tvrz. Nyní chce své bohaté gastronomické zkušenosti předávat mladé generaci tak, jak je v začátku jeho kariéry jemu předal Honza.

Celý profil

Roman Sejval

Vedoucí gastronomických předmětů – SHŠ Bukaschool Most

Roman je průkopníkem moderní výuky gastronomických předmětů na hotelových a gastronomických školách a sám neúnavně čerpá zkušenosti od profesionálů v oboru, aby je mohl předávat svým studentům. Je spoluzakladatelem Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů.

Celý profil

Lukáš Paluska

Executive chef – Carlsbad Plaza spa & wellness hotel, Karlovy Vary

Lukáš je šéfkuchař spa & wellness hotelu Carlsbad Plaza v Karlových Varech. Dlouhodobě podporuje a propaguje moderní trendy v gastronomickém vzdělávání. Je spoluzakladatelem projektu „Chef de Chef“, který se zaměřuje na předávání zkušenosti od profesionálů v gastronomii učitelům a studentům hotelových a gastronomických škol.

Celý profil

Marek Svoboda

Vedoucí Bidvest Gastro studia a Bidvest Gastro teamu

Marek je dlouholetým propagátorem kvalitního gastronomického vzdělávání. Je spoluzakladatelem Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů a výrazně se podílel na vytvoření Bidvest Training Academy for Chefs, která se zaměřuje na vzdělávání profesionálů v gastronomii.

Celý profil

Lukáš Uher

Šéfkuchař hotelu a restaurantu Větruše, Ústí nad Labem

Lukáš je předseda severočeské pobočky AKC ČR a spoluzakladatel Bidvest Junior Akademie, která se zaměřuje na vzdělávání mladých gastronomických talentů. Podílel se na otevření 5 značkových hospod Potrefená Husa, kde působil jako šéfkuchař. V týmu Pivovary Staropramen a F&B Concepts zastával funkci Chef de cuisine od jeho založení až do roku 2008.

Celý profil

Radek Kotlán

Šéfkuchař Grand hotelu Národní dům - Ambassador, Karlovy Vary

Radek je šéfkuchař Grand hotelu Národní dům – Ambassador v Karlových Varech. Svoje zkušenosti sbíral v různých hotelech, mezi které patří například hotel International v Brně nebo Grand hotel Pupp v Karlových Varech. Je držitelem mnoha stříbrných a zlatých medailí z různých gastronomických soutěží jako jsou například Gastro Hradec, Gastro Vavřinec, Hoga Německo, Salon Culinaire Basilej a Luxembourg. Je kapitánem BIDVEST gastroteamu a člen Asociace kuchařů a cukrářů.

Celý profil

Roman Šnédar

Mistr kuchař, InterGast a.s., Šéfkuchař a majitel restaurace Karmela

Roman je zkušený šéfkuchař, který své zkušenosti sbíral v různých restauracích, jako je například restaurace David nebo Blue café restaurant v Harrachově. Od roku 2013 je mistrem kuchařem ve společnosti InterGast. V současné době provozuje svou vlastní restauraci Karmela, kde se zaměřuje na čerstvé a kvalitní suroviny a využívá kulinářské techniky a principy dle Kulinářského umění.

Celý profil

Bidvest Asociace kuchařů a cukrářů ČR CPI Hotels Intergast Dick Grosseto Bukaschool